dijous, 8 de novembre del 2007

Sopar a la Mola el 23

Ja tenim taula!! el dia 23!! al final ens hi han acceptat per ser molencs habituals i del ram escursiofollonerus, una mica fora del nostra horari ja que solia ser a les 22 i algo, però bé si hem de fer un esforç i pujar abans doncs ho farem, tot sigui per fer pais i crema catalana.

Prepareu-vos nois i noies, perque el fred comença a apretar i el de Girona no li arribar a l'alçada del batum! jejejejje, home estarem a uns quants mils de metres d'alçada.....impresiona eeeee, bé és un dir no calen grampons.....tots i que al troç de les caques....potser ens farien servei.:P

Per cert, no us deixeu una bona llenterna, una samarrteta de recanvi(s'accepta top de tirantets:D) per canviar-la per la suada un cop arribem a dalt el pedruscu, roba per canviar-nos quan arribem a Terrassa i anar a fer unes copillas amb olor de mascle:P, i la cantimplora, buida, si si per omplir-la amb els aromes i així poder fer una baixada més lleugera....(no si val portar garrafa de 8 litres que llavors ens apalanquem al pessebre a guaitar el nen Jesus)

Per més info com bé ha dit el Santi -> http://lamola.com i si voleu "podem comprar un ruc Català" així podem anar-hi més sobint a donar-li galetetes i collonades fins que el burru n'estigui fins als ous i ens foti fora a coces.
I el tema roba, que veig us preocupa molt, tranquils, si ens l'hem de treure ens la treiem tu.....

A revoire!!

1 comentari:

Anna ha dit...

per fi hi ha dataaaaa!!!! jejejej
despres d tan parlarne..portem 3 mesos sentint la mola per aqui..la mola per alla.....jijiji

ja m'he ficat a la web..i m'apunto a comprar el pobre Elies!!!jejej

he flipat, fins hi tot hi ha una foto d'un tio k ha desaperegut..a veure si encare ens el trobarem per alla.....

una pregunta...la foto k surt a la web, del google earth k t'explica com arribar al restaurant.....es per alla on hem d passar...ROLL...kina por...

ja portarem tot lo k has dit jeje i tb molta roba n?? :P

petooons