diumenge, 18 de novembre del 2007

Farreta a Barcelona capital

Tot va començar un dia parlant podriem anar a Barcelona de festa....Alex liante! consti i cal dir que al sopar a Terrassa vam tenir uns moments de dubte en quedarnos al poble o anar a la capital, ejjejejej, finalment l'aventura va poder amb nosaltres i vam posar rumb a Barcelona amb l'auto.

Passada una bona estona i no sense abans plantar-nos al mig de la plaça Sant Jaume amb el cotxe, jajaja, homeee haviem quedat allà, no voldrien pas que ens esperessim de peu dret allí com tots aquells barcelonins?¿ que n'aprenguin! nosaltres erem de poble, comodons i fredolics.

Bé, passat l'ensurt i després de trobar un parking, vam fer camí, les rosses barcelonines entre d'altres ens esperaven, jo em vaig fer una voll-damm, i d'altres unes barrils eeee, ajajajajjaja, i que rarus són els giris, aquelles dues fotent-se fins al cul de cava a les 2 del matí, jajajaj, no tenia fred no la Paris, és clar queee, comparat amb el seu pais, aquí el dissabte a la nit fotia una calda de collons!, sí sí, que en feia de calor al baretu aquell! sí, sí.

Bé passades les emocions i després de veure els esmorzars marxar "tambaleandose".....jajajaj, vam fer cap al Antro-Magic, cal dir i reconeixer que a última hora ens ho vam passar prou bé però al principi va ser com un calvari, quasi 1 hora de cua, discriminació sexual a l'entrada per no deixar-nos deixar la jaquet al guardarropia només pel sol fet de ser homes, ja ho sabem que al estar tan musculats no tenim fred però no és serio :P

Crec, i no vull ser agoserat, que erem la penya més normal del local, perque vaya tela amb els paius més rarus que teniem per allí, Àlex, molt bò el tio que vas portar allà al mig per riure d'ell un rato, tot suat i borratxo, era el lenya, quin fàstic de tio, ara que pitjor els dos que teniem darrera un dormint de peu dret apoiat a l'estanteria i el col.lega cobrint l'espai perque ningu s'acostes i el despertés, treient-li el son, pringat!! aquell tio no s'hagues despertat ni que s'hagues enfonsat el local!

Però bé, cal reconeixer que a tots ens va agradar el tio hippie dels monyos, quin glamour, era com un pocholo però a lo pobre, vull dir que deuria tonar a casa en bicicleta enlloc de amb una 750cc. ese pocho ese pocho eh! eh!

I com no, el millor, un bon esmorzar al bar, cos a cos amb la "pulisia" ajjajaj, quin merder, com es fa afanyar el cambrer a portar-nos el compte per fer-nos fora, pues NO vam pagar així que teniem dret a cridar i orinar al bar (consti que li vaig intentar trobar una semblança de les meves al cambrer però no ho recordo), m'extranya que la "pulisia" no ens fes bufar, està clar que hagues estat un abús d'autoritat fer bufar mentre esmorzes.....però hi ha tantes coses que no hem vist.......

Bé abraçades a tots i petons a totes, això ho haurem de repetir;
Nanu gran, et vam trobar a faltar

PD: no se puede entrar en los locales con cervezas, és de cajón y todo el mundo lo sabe, aún así brindamos por tí, cuando conseguimos entrar.